SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helges Fritidsklubb
Fritidsklubben

 

Fritidsklubben är ett ställe som man går till när man blivit lite för stor för fritids, och klarar sig bra på egen hand, men vill ändå gå någonstans där man kan träffa kompisar, spela spel, sitta och fika eller rent av göra läxorna.

 

Fritidsklubben kan ses som ett alternativ eller kompliment till ”hemmanyckel”. Man kan vara på FK HELGES hur lite eller hur mycket man vill. Man kommer och går när man vill, eller när man har bestämt med föräldrarna.

 

Fritidsklubben erbjuder inte omsorg, den erbjuder lokaler och aktiviteter.

Verksamheten i FK HELGES skall utgå från barnens egna intressen och behov och bygga på att barnen tar mycket ansvar för planering, innehåll och genomförande. Vi strävar efter ett gott socialt klimat och efter att alla barn känner sig välkomna, trygga och accepterade.

 

Medlemskapet i fritidsklubben är att jämställa med medlemskap i en idrottsförening eller liknande.

Det kostar 500 kr per termin att gå på Fritidsklubben.
Avgiften skall betalas med faktura som skickas från Gävle Kommun.

 

FK HELGES förfogar över en mängd aktiviteter. Några exempel är: biljard, pingis, TV-spel, datorer, pyssel, discorum, olika sällskapsspel, musikrum.

Uteaktiviteter: Hoppa hage, fotboll, hopprep mm.

Vi kan också boka sporthallen.

 

Vi erbjuder också datorer med internetuppkoppling, och möjlighet att utveckla sina datorkunskaper och sitt datoranvändande. 

Vi vill med en liberal syn på datoranvändandet, uppmuntra barnen till ett ansvarsfullt bruk av datorerna, som skall komma både dem själva och klubben till nytta.

🌞🤸‍♂️🤸‍♀️🌞🤸‍
2024-05-14 17:39
🌞🤸‍♂️🤸‍♀️Äntligen är det sommar igen så vi får träffa alla er barn för att ha massor av Lek & Skoj🤸‍♀️🤸
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 04/06 14:10 
Hem, 31/05 17:39 
Hem, 31/05 17:38 
Hem, 31/05 17:37 
 
Sponsorhuset
Våra sponsorer