SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helges Aktivitetshus
Parklek
2021-08-02 09:16

Nu är det mindre än två timmar kvar innan vi kickar igång årets andra parklek!
Välkomna alla barn mellan 7-12år

Kostnadsfri digital föreläsning om studieteknik med SmartStudies
2021-07-28 14:39
Kostnadsfri digital föreläsning om studieteknik med SmartStudies

I slutet på augusti kommer SmartStudies läxhjälp anordna en gratis digital föreläsning om studieteknik och studietips inför höstens skolstart. SmartStudies är en specialistavdelning inom Sveriges största utbildningsorganisation för läxhjälp och privatundervisning, Allakando. Föreläsningen är till för alla elever oavsett om de går i grundskolan, gymnasiet eller på universitetet! Under föreläsningen får ni lära er ovärderliga tips för att kunna klara plugget och minska stressen. 

Därför är god studieteknik en avgörande faktor

Under skolgången är det vanligt att elever vid flera tillfällen tappar motivationen och studieglädjen till läxor och prov. När motivationen och studieglädjen försämras finns risken att även studieresultaten blir sämre. Detta kan skapa en negativ spiral som kan vara svår att ta sig ur om inte rätt verktyg eller tekniker ges. 

 

Att ha en riktigt bra studieteknik är därför en viktig nyckel som skapar en stabil grund och goda förberedelser för att klara skolan nu och i framtiden. Riktigt bra studieteknik och goda studietips hjälper elever till att få en bättre struktur på läxorna samt en ökad förståelse för det som tidigare känts svårt. När elever får en ökad förståelse blir även ämnet enklare och resultaten bättre. Detta i sin tur stärker självförtroendet och motivationen till att ta sig an nya utmaningar! 

Så fungerar den digitala föreläsningen från SmartStudies

Under 30 effektiva minuter kommer barn och ungdomar lära sig om riktigt bra studieteknik. Föreläsningen kommer att hållas av ingen mindre än Johan Ström som lär ut sina 5 bästa tips för att nå toppbetyg. Johan Ström är studieteknikexpert och genom hans metoder lyckades han förbättra sig från 1,0 till 2,0 på högskoleprovet. Johan har för övrigt skrivit 2,00 (högsta betyg) hela åtta gånger!

Den digitala föreläsningen äger rum i SmartStudies digitala klassrum där vem som helst kan delta. Den är som sagt gratis och kostar inget!  

 

Webinariet fokuserar på att förbättra studieteknik som leder till att elever uppnår ett lugn till sina studier. Föreläsningen hjälper även elever med att skapa goda förberedelser inför höstens skolstart – som i sin tur ger ett värdefullt försprång! 

Så gör du för att anmäla dig till SmartStudies webinar

För att anmäla dig till SmartStudies digitala föreläsning kan du klicka här. På denna sida kan du även få mer information om själva eventet. SmartStudies föreläsningar tenderar att bli fulla väldigt snabbt så se till att säkra en plats innan det blir fullt!

 

OBS! Just nu står det den 23:e augusti på anmälningssidan men detta är INTE det bestämda datumet. Rätt datum kommer att fastställas inom kort, håll därför utkik på anmälningssidan för exakt datum!


Är du mer intresserad av studieteknik och värdefulla studietips kan du kika in Allakandos sida som handlar om 15 tips för bättre studieteknik.

Sommarens öppettider
2021-06-01 16:21
 
Webbshop som gynnar Helges IF
2021-03-12 17:39

Fantastiskt! Nu kan ni handla sportkläder och artiklar från Intersport och samtidigt gynna Helges IF föreningen! Så shoppa loss inför en aktiv sommar! Klicka på länken nedan!

 

https://team.intersport.se/helges-if

Covid-19
2020-03-18 15:52
Vi på Helges följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridning.
Fritidsgård
2018-01-31 11:17, Fritidsgård
 
Nyheter från våra lag
Fotboll , 11/06 20:00 
Fotboll , 11/06 19:59 
Fritidsklubb, 01/06 16:27 
Gym, 01/06 16:25 
Fritidsgård, 01/06 16:24 
 
Sponsorhuset
Våra sponsorer