SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svenska Spel
Stöd Helges med Gräsroten (18+)
Det här är Gräsroten
Med Gräsroten fördelar Svenska spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som är minst 18 år och som spelar hos Svenska spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå till.

Så här fungerar det
Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten och det kostar ingenting att vara med. Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna. Det gör du enkelt på svenskaspel.se, i butik, eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på
0770- 11 11 11.

Poäng förvandlas till pengar
När du har valt dina favoritföreningar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. Du kan när som helst byta förening, men poängen du "delat ut" stannar hos de föreningar du redan valt.

Spela hon Svenska Spel
Gräsroten gäller vid alla spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng till din favoritförening.

Kostar inget att vara med
En gång om året (i oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng din förening har fått under året som gått, desto mer pengar ger det föreningen. Det kostar ingenting att vara med i Gräsroten.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 31/05 17:39 
Hem, 31/05 17:38 
Hem, 31/05 17:37 
 
Sponsorhuset
Våra sponsorer