SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helges Aktivitetshus
Till er som går i gymnasiet
2021-04-28 13:41

Gratis mattehjälp från Allakando läxhjälp för att besegra slutproven

Vi på Helgen IF har tillsammans med Allakando, Sveriges största företag inom privat läxhjälp, möjliggjort att alla våra medlemmar får gratis tillgång till deras framgångsrika digitala matteverktyg för matematik 1-3 (ordinarie pris 1995 kr). Onlinekursen har som syfte att hjälpa elever nå ökade kunskaper i matematik på rekordtid och därmed hjälpa öka deras betyg! Verktyget innehåller en mängd material inom mattehjälp som ger elever en perfekt förberedelse inför de kommande slutproven! 

Verktyget från Allakando läxhjälp fungerar som en privat mattelärare online

Onlinekrusen har används av tusentals elever och fungerar som så att du börjar med att välja vilket betyg du siktar på. Verktyget tar därefter fram anpassade uppgifter för just dig, detta för att du ska kunna lära dig så mycket som möjligt på väldigt kort tid! Du slipper även att fastna på uppgifter då det tillkommer utförliga förklaringar som hjälper dig att få en förståelse över matteproblemet. 

 

I verktyget får du även ta del av Allakandos egna betygsprognos. Denna betygsprognos visar vilket betyg du ligger på just nu baserat på hur du klarat av dina anpassade uppgifter. Prognosen visar även vad du bör fokusera mer på för att du ska nå ditt önskade betyg!

 

Utöver detta, innehåller Allakandos onlinekurs sammanfattningar & strategier, verklighetstrogna provsituationer och pedagogiska videos, allt för att förbereda och hjälpa dig inför kommande slutprov!

Så får du tillgång till Allakando läxhjälps onlinekurs

Om du är intresserad av onlinekursen kan du läsa mer här. För att få tillgång till föreningens gratiserbjudande kan du klicka på den här länken. För att komma igång, börjar du med att fylla i vilken mattekurs du vill ha hjälp med. Nästa steg är att fylla i föreningens exklusiva kod som du får per mail. När du gjort detta är du helt startklar för att börja din resa mot ett högre betyg i matematik! Lycka till!

 

Intresserad?

Kontakta oss på Helges för att få tillgång till aktiveringskod.

Ungdomsambassadörer 2021
2021-04-28 08:59
Vill du jobba som ungdomsambassadör?
Låter det som nått för dig?
Kan och vill du jobba från maj - september?
Intresserad?
Kom då in till oss och anmäl dig så fort som möjligt!
Webbshop som gynnar Helges IF
2021-03-12 17:39

Fantastiskt! Nu kan ni handla sportkläder och artiklar från Intersport och samtidigt gynna Helges IF föreningen! Så shoppa loss inför en aktiv sommar! Klicka på länken nedan!

 

https://team.intersport.se/helges-if

2021-01-22 18:39
På måndag, 25 januari så kan du som är född år 2005 eller senare åter komma och umgås med oss på Helges under kvällstid. 😁👍👌💪🙏
 
2020-12-22 20:22
Önskar personalen på Aktivitetshus Helges
Verksamhetsuppdatering kring Covid-19
2020-11-17 17:47
Vi på Helges Aktivitetshus & Helges IF ser allvarligt på den ökande smittspridning som just nu sker i samhället. 
För att kunna möta den senaste vågen av restriktioner samt rekommendationer så har vi på Aktivitetshus Helges & Helges IF valt att avbryta all verksamhet förutom fritidsklubben då barnomsorgen fortfarande behövs för dom mindre barnen. Gymmet kommer att vara öppet med reducerade öppettider och med max 8 stycken gäster i lokalen samtidigt.

Vad innebär detta?
Från och med lördagen den 21/11 - 20 så kommer den öppna verksamheten samt all vår idrottsverksamhet att stänga tills vidare.

Gymmets reducerade öppettider kommer att vara:
Måndag - Fredag: 08.30 - 18.00
Lördag: 10.00 - 14.00
Söndagar: Stängt
Under gymmets öppettider så får endast 8 gäster vistas i lokalen samtidigt. 

Vi förstår att detta kan vara besvärligt för många men ber er att visa hänsyn både mot oss men också era medmänniskor. Det här viruset har tärt på många och vill inte ge med sig, där av har vi på Helges bestämt oss att göra det vi kan för att bidra till att stoppa spridningen.
Nyheter från våra lag
Fritidsgård, 28/04 13:35 
Fritidsgård, 22/01 18:26 
Tjejverksamhet, 22/01 18:24 
Gym, 22/01 18:23 
Tjejverksamhet, 13/01 14:18 
 
Sponsorhuset
Våra sponsorer