SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helges Integration
Språkcafé
Måndagar och torsdagar kl. 18.30 – 20.30
På mötesplatsen, Andersberg centrum

Kom och fika med oss och träna svenskan på ett roligt sätt. Du kommer även att lära känna nya spännande människor!

Syftet med språkcaféet är framför allt att erbjuda en chans att träna svenska språket för de som önskar, men det kan också vara en chans för deltagarna att lära sig mer om olika länder och kulturer.

På språkcaféet har deltagarna fått chans att träna vardagssvenska, fått kontakter med infödda svenskar respektive personer födda i andra länder.
 

När människor med olika synsätt möts för att uppleva, göra och samtala sker en viktig process. Då skapas förståelse och möjligheter för att driva sina intressen och utveckla samhället. Språkcaféts idé utgår från möten där alla människors lika värde bejakas oavsett kön, bakgrund och kulturell eller etnisk tillhörighet. 

Vi har lyckats arrangera flera aktiviteter som bidrar till integration och vi kommer utöka mångkulturella aktiviteter som exempel mångkulturellt - seminarium, matlagning, fester, hantverksdagar, utställningar och mycket mer.

”Vill du lära dig mer” programmet på språkcafé.

 ”Vill du lära dig mer” programmet med information om det svenska samhället, den svenska kulturen, Sveriges historia mm. ägde rum ojämna veckor måndagskvällar på mötesplatsen.

För mer information kontakta Shergo. 

 
Sponsorhuset
Våra sponsorer